Homepage ActNow
ActNow
Jongeren Coach ActNow
Achtergrond ActNow
Foto's ActNow
Veel gestelde vragen aan ACT NOW!
Video's ActNow
Gastenboek ActNow
Contact ActNow

JONGEREN COACH ES

Valentine Berning is de bedenker van ACT NOW! talentenspel.

Gezien haar achtergrond als dramadocent voor jongeren op middelbare scholen in combinatie met haar werk als actrice heeft zij het ACT bordspel naar de vloer gebracht door middel van ACT NOW! talentenspel.

Valentine is niet alleen uitvoerend aan de slag, maar is ook bedenker van creatieve concepten zowel voor jongeren op gebied van coaching als voor theatervoorstellingen. In haar werk als dramadocent heeft zij gezien dat jongeren vaak zoekende zijn naar wie ze zijn en waar ze naartoe willen in hun leven.
Naar haar idee missen jongeren daar een stukje begeleiding in en wil zij graag naast de jongere gaan staan en hen een eindje op weg helpen.

ACT NOW!  talentenspel is geboren!

Suzanne Spliethoff (1982) is actrice en theaterdocent. Ze speelt voorstellingen in theaters, op middelbare scholen en bij NEMO Science Center, en is regelmatig op tv te zien.

Naast acteren geeft ze spellessen bij scholen en kinderdagverblijven vanuit Theatergezelschap Binnenste Buiten en is ze werkzaam als theaterdocent bij Jeugdtheatergezelschap BonteHond. Bij BonteHond is ze ook betrokken bij het ontwikkelen van educatiemateriaal. Daarnaast werkt ze als vrijwilliger voor Emma TV, het kindertelevisiestation van het Emma Kinderziekenhuis.

Hier presenteert zij wekelijks een live tv-uitzending met en voor tieners. Kortom: Haar hart ligt bij het werken met kinderen en jongeren!

Meer info: www.suzannespliethoff.nl en www.tgbinnenstebuiten.nl

Sanny Verhoeven (1985) is actrice, presentatrice en theaterdocent. Sanny deed acteerervaring op via rollen in tv-series, een aantal korte films en commercials.

Daarnaast was ze in verscheidene theatervoorstellingen te zien, en het meest trots is ze nog wel op de zelfgemaakte voorstelling ‘Tot Nok Toe’. Op het moment is Sanny veel te zien als presentatrice.

Ze presenteert o.a. de Staatsloterij Show, het modeprogramma ‘Fashionscene TV’ op Net5 en is ze te zien geweest in ‘Rondje Nederland’ ‘Schooltv’ en ‘RTL Lounge’ (NTR).

Als theaterdocent geeft ze workshops aan basisscholen en BSO’s via Theatergezelschap Binnenste Buiten.

Meer info: www.sannyverhoeven.nl en www.tgbinnenstebuiten.nl

Camie Bonger (1982) werkt vanaf haar achttiende als actrice, regisseur, poppen- en objectenspeler, trainer en coach.

Ze speelde o.a. bij theatergroepen Rotterdams Lef, Dox, Urban Myth, Hulde, Studio 5 en het Speeltheater Holland. Daarnaast deed ze speel- en schrijfprojecten voor het RO Theater. Regisseerde jongerentheater in Guatemala en Curaçao. Ze volgde een opleidingstraject poppen- en objecttheater bij Stichting de Proeve. Daaruit kwam in 2009 haar eigen kindervoorstelling Goudhaantje/Pekmeid voort.

Momenteel speelt ze De NachtSoliste: 300 wegen naar geluk. Verder geeft ze spel en lach workshops aan verschillende doelgoepen.
Ze houdt graag een humoristische spiegel voor.

Meer info: www.camiebonger.nl en www.tgbinnenstebuiten.nl
 
 
  Copyright © 2011 -   Act Now  -  All rights reserved.  |  www.win4u.net